Čia mano forumas. Jūs galite kurti temas ir dalyvauti jų aptarime.
Sukurti temą | Į sąrašą
Įdomybės
Programuotojų Himnas: Galbūt per daug ir per ilgai instaliavom Galbūt mes nuvertinom žodį "abort" Galbūt kartais per daug iš hardo reikalavom Ir kartais per tyliai darėm "restart" Bet aš ten jau formatavau Laimingas defrago dainas dainavau Iškėlęs pelę į dangų laikiau Nes lamerių jau niekas neteis Į juos kompakto nepaleis Bet viskas buvo seniai Tavo hardas gyveno per gerai Bet mano trajanas vėl atsigaus Kaip atsigauna žolė po gero lietaus Nesikankink dėl windozės Bet verta formatint ligi galo dėl savo Hart disko erdvės Perkraukim iš naujo... Nors harde tik trys gigabaitai Neleisk savo pinigų dėl windows...
Patarimai auklėjant vaikus ;] 1. Ką daryti, jei sūnus įlipo į medį ir nebegali išlipti? Jokiu būdu nemėginkite purtyti medžio ar mėginti numušti berniūkštį pagaliu. Rudenį vaikas prinoks ir nukris pats. Arba jį pakąs pirmosios šalnos. 2. Kai baigsite žaisti su vaiku, padėkite jį ten, iš kur paėmėte. 3. Visi vaikai mėgsta žaisti slėpynių, bet tėvai nenori prisidėti – atseit labai užsiėmę. Pamėginkite suderinti darbą ir žaidimą. Pasislėpkite nuo vaiko, tarkime, komandiruotėje, ir jis jūsų ieškos visą savaitę. 4. Jei nebeturite ką pasakyti vaikui, pritrūkote žodžių, liepkite jam eiti praustis. 5. Jei vaikas žagsi, užsikimškite ausis. Taip kurį laiką atsikratysite žagsulio. 6. Jei vaikas retkarčiais nušvilpia iš jūsų pinigų, nerėkite ant jo, kad netraumuotumėte psichikos. Geriausia surengti linksmą kratą vaiko kambaryje, o po to visai šeimai kartu pažaisti teismą arba sušaudymą. 7. Kad geriau suprastumėte savo vaiką, galvokite ir jauskite kaip jis. Pamėginkite parūkyti slapčia nuo savęs cigaretę kaip sūnus ir iškulkite laidyne porą trejetą langų. 8. Priežasčių, kodėl vaikas neklauso, gali būti daugybė: jis blogai girdi, jūs tyliai kalbate, jūs patys nesuprantate, ką kalbate, ir t.t. Ką daryti? Laimė, yra priemonė: per užpakalį, per užpakalį ir dar kartą per užpakalį...
27 dienos be kompiuterio ;] Rašau popieriuje. Visai atpratau. Ar galejau kada isivaizduoti, kad budamas 13 metu rašysiu dienorašti kaip Robinzonas Kruzas negyvenamoje saloje? Mane išdave. Pasake, kad važiuosime pirkti naujos "Intel" peles, o iš tiesu ikišo i mašina ir išsiunte i kaima pas dieduka ir bobute... 07.05. Aš jau anksciau itariau, kad reikalai gali panašiai susiklostyti. Karta tevukas užsimine, kad turint toki potrauki kompiuteriams man laikas susipažinti su nauju daktaru. Aš i tai visiškai logiškai atsakiau, kad turiu 4.17 versija ir naujo man nereikia, nebent virusu biblioteka atnaujinti... Taciau tevukas manes nesuprato, o aš nesupratau jo... ir štai dabar moku. Pasirodo, daktaras (gyvas) mano korteleje (teko ilisti i poliklinikos serveri, ten jie turi paprastuti PHP su 2048 bitu raktu) šalia diagnozes paraše: menesi visiškas susilaikymas nuo naujausiu informaciniu technologiju. Štai cia aš ir išsiduriau - maniau, kad menesiui atidedamas mano vežimo upgreidas iki P4...
* 85 * 1 * 2 * 3 * 4 * 5 Linksmos žodžių reikšmės Alimentai - meilės žmonai ir degtinei bendras rezultatas. Antausis - nepasitenkinimo demonstravimas rankiniu būdu. Arklys - vienintelis gyvulys, kuriam galima įkalinėti vinis. Aksioma - tiesa, kurios patvirtinimui nereikia viršininko parašo. Baletas - opera kurtiems. Beprotis - tipas, nesutinkantis su mūsų nuomone. Beždžionė - tolima žmogaus giminaitė, patingėjusi išlipti iš medžio. Burna - nuolat aušinamas liežuvio futliaras. Butas - uždara scena šeimyninėms dramoms. Cigaretė - paauglių žindukas. Citatos - lopai kiauroms mintims lopyti. Dadurti - neteisingas veiksmažodis. Taisome „pridurti pagal giminingą žodį „pridurkas“, o ne „dadurkas“. Diržas - mini sijonukų trumpinimo riba...
Delfi komentatorių perliukai Autostradoje policijos automobilis susidūrė su briedžiu ramas, 2008 07 25 14:30 durniai,rasykit kaip briedziui baigesi bum, 2008 07 25 14:08 o briedzio krauji jame ? kiek promyliu ir ar buvo apsidraudes ? ar kirto kele leistinoje vietoje, o ir aplamai.... autostrada pestiems eiti draudziama, net ir keturiomis, vo !, 2008 07 25 11:23 bauda jiem, nepraleido pesciojo vienareiksmiskai, 2008 07 25 12:13 jei automobilis vaziavo su ijungtais garsiniais ir sviesos signalais, kaltas briedis. Paulius, 2008 07 25 12:27 Vargšas briedis,gal nežinojo,kad jis visada liks kaltas...
Pirmoko dienoraštis Rugsėjo 1-oji. Šiandien mama pirmą kartą atvedė mane į mokyklą. Man ten nepatiko. Kvailas pastatas su grotomis ant langų ir bobute sarge prie įėjimo, kuriai visą laiką iškrinta žandikaulis ir nusmunka perukas. Per daug vaikų ir beveik nėra suaugusiųjų. Iš visų mokytojų labiausiai patiko auklėtoja. Ji tikrai faina telyčia! Reikės įdėmiau įsižiūrėti. Rugsėjo 3-oji. Kokios gi idiotės mokosi su manim klasėje! Mane pasodino su kažkokia baltapūke, kurios vardas irgi idiotiškas - Inga. Ne pacaniškas vardas kažkoks! Bet aš jai iš karto patikau. Bent jau davė ji man iš pirmo karto, nereikėjo ilgai skiesti. Ne taip kaip kitos! Kol iš jų liniuotę išprašysi, pusę metų praeis! Toliau stebiu auklėtoją. Rugsėjo 30-oji. Šiandien susipešiau su vyresnioku. Padugnė pastūmė auklėtoją, kai ji ėjo iš mokytojų kambario. Suprantu, kad jis atsiprašė, bet niekam neleisiu skriausti tų, kurie man patinka! Dabar sėdžiu namie sulaužyta ranka. Auklėtoja reagavo ne taip, kaip laukiau. Ji paėmė mano pažymių knygelę ir kažką ten parašė tėvui. Labai tikiuosi, kad ten raštiška padėka už tokį sūnų!..
Sparnuotos Mokytojų frazės
Vaikystės perliukai K: kas stovi kampe, dryžuotas, ir burzgia? A: telikas K: dėl ko dryžuotas? A: mano telikas, kaip noriu taip dažau. K: kas kabo ant sienos ir smirda? A: laikrodis K: dėl ko smirda? A: giegutė užsilenkė. K: kas vaikšto po radiatorius ir barška? A: tarakonas K: dėl ko barška? A: sugipsuota koja pas varkša. K: kas tarp koju, raudonas ir smirda? A: motociklas java...
Nauja gyvybė Marse Visai neseniai Amerika eilinį kartą parodė Rusijai špygą, užkariaudama dar vieną dangaus kūną. Šį kartą jų siųstas palydovas nusileido grėsmingomis legendomis apie žalius žmogeliukus pagarsėjusiame marse, iš kurio, tariamai esame kilę ir mes, taurioji vyrų lytis. Nors šansas tiksliai nusileisti buvo prilyginamas 1:1000, misija įvykdyta sėkmingai ir visai neseniai „vezdechodas“ atsiutė pirmąjį savo komandiruotės raudonojoje planetoje raportą. Rezultatai apstulbino ne tik skeptiškai nusiteikusius mokslininkus, bet net ir ištikimus mokslinės fantastikos fanus iš NASA informacinių technologijų departamento. Linksmai beriedėdamas kalnuotu marso paviršiumi ir rinkdamas uolienų pavyzdžius, robotukas vietoje vandens ir jame užsikoncervavusių bakterijų aptiko tikrų tikriausius marsiečius, turinčius šiokių tokių panašumų į žemės gyventojus. Mums pavyko gauti sensacingąsias nuotraukas ir džiaugiamės galėdami vieną jų parodyti su savo tinklalapio lankytojais. „Vajėzus koks jis baisus“ sušuko mūsų moteriškos giminės darbuotoja, pirmą kartą išvydusi Marso čiabuvį. Negalime jos kaltinti – vaizdas šokiravo net šilto ir šalto mačiusius vyrus...
Puikios idėjos užrašams ant automobilių Balsai galvoje neleidžia man laikytis eismo taisyklių !!!! ...ant raudonų senų mašinų: "Recycled ferrari" . ant audi: "Žiedų valdovas". ant pavargusio passato: "AŠ PER SENAS LENKTYNIAUTI..." "F-1 Safety car" At 200km/h u have no friends! ant Moskvičiaus412 (su zenklu 70): "Lekčiau, lekčiau, kad galėčiau..." "Aš tau ne sponsorius. Pavijai tai ir lenk". ...Prepare to die... Ant furos: "Dėmesio damos, pas mane 25 metrų ilgio" ... Ant volo asfaltui lyginti: "Neobgoniaj, obidno!" Ant troliko: "nežadink manyje žvėries!" ant zapo galinio stiklo: "5 minutes gėdos ir aš jau sode"..
Įdomūs ir juokingi faktai Indiško lotoso sėklos išlieka daigios 300-400 metų. Begemoto patelės pienas yra šviesiai rožinės spalvos. Genys medį gali kapoti 20 kartų per sekundę dažniu. Afrikos dramblys turi tik 4 dantis. Šimpanzė išmoksta save atpažinti veidrodyje, o kitos beždžionės - ne. Aštuonkojo akies vyzdys yra stačiakampio formos. Delfinai miega atmerkę vieną akį. Bitės turi 5 akis. Trys mažos akys yra bitės galvos viršuje, o dvi didelės - priekyje. Bičių akys yra plaukuotos. Nauji dantys rykliui gali išaugti per savaitę. Taip pat kaip ir žmonės, katės ir šunys būna kairiarankiai arba dešiniarankiai (leteniai). Kolibriai negali vaikščioti.
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.